Platines

De platine of Indische kassei is een ijzerhoudend zandgesteente die voornamelijk in de maten 14/14 cm en 20/14 cm wordt gebruikt voor de plaatsing van opritten en parkings. Door de aanwezigheid van het ijzer kunnen er na plaatsing wel enkele roestvlekken optreden. Indien gewenst kunnen deze worden verwijderd met een aangepast product. De platines zijn verkrijgbaar in 2 kleuren: de kandla grey met grijze kleurschakeringen en de kandla brown met lichtbruine tot beige schakeringen.

Sierklinkers

Sierklinkers bestaan er in diverse formaten en kleuren waardoor er voor ieder wat wils is. Deze klinkers kunnen zowel getrommeld als strak worden geleverd naargelang het effect dat men wenst te creƫren.

Natuursteen

De voornaamste soorten natuursteen zijn blauwsteen en graniet. Blauwe hardsteen is een kalkgesteente met een uitgesproken blauwgrijze kleur. Naargelang de bewerking van het oppervlak van de tegel kan men verschillende resultaten bekomen. Wij kunnen de tegel verzoeten, schuren, branden, verouderen, enz. Deze tegels geven een mooie kleurschakering waardoor ze zowel bij klassieke als hedendaagse woningen passen.

KERAMISCHE TEGELS

Deze tegels worden gemaakt uit klei/zand en mineralen. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren, vormen en structuren. Ze zijn enorm hard en uiterst onderhoudsvriendelijk.

SIERGRIND

Een verharding in siergrind wordt vaak gebruikt voor paden en opritten. Via de plaatsing van nidagravelplaten wordt dit grind gestabiliseerd en vormt het een strakke, perfect waterdoorlatende verharding. Hierdoor is het gemakkelijk berijdbaar voor fietsers, rolstoel-gebruikers,... Spoorvorming behoort absoluut tot het verleden.