Vagelgo

Over ons

Sinds het jaar 1998 verzorgt Vagelco de plaatsing van alle soorten verhardingen voor de aanleg van opritten, terrassen en parkings.

Reeds meer dan 15 jaar ervaring en expertise staan hierdoor garant voor een vakkundige plaatsing van jullie terras of oprit.

Wij bieden jullie alvast:

  • een vrijblijvende prijsofferte
  • een hoge kwaliteit en nauwkeurige afwerking
  • advies bij uw keuze omtrent materialen en ontwerp
  • de aanwezigheid van de zaakvoerder bij ieder project

Heeft u interesse of een vraag voor ons? Kijk gerust eens rond op deze website of contacteer ons voor een gratis prijsofferte. Veel kijkplezier en hopelijk tot binnenkort.

Sierklinkers

Nieuws

OPRITTEN EN TERRASSEN AANLEGGEN IS WERK VOOR EEN VAKMAN

Baasrode – Een oprit of terras (her)aanleggen, is geen evidente klus en laat je daarom best in de handen van een vakman zoals Wim Van Geert uit Baasrode. Wim heeft zestien jaar ervaring en geniet het vertrouwen van een groot aantal klanten in de regio.

“Je kan niet elk jaar een nieuwe oprit of een nieuw terras aanleggen en daarom is het belangrijk de juiste keuzes te maken”, zegt Wim Van Geert. Om die reden brengt hij altijd een plaatsbezoek voor hij een bestek opmaakt. “Het geeft me de kans om de eerste opmeting te doen en met de klant te overleggen. Ik vind dit persoonlijk contact enorm van belang”, aldus Wim. “De klant kiest in functie van zijn budget en persoonlijke smaak de tegels en daarna gaan wij aan de slag”, vertelt Wim. Het aanbod tegels is trouwens groot. Wim adviseert zijn klanten graag wat betreft de voor- en nadelen van Indische kasseien, de zogenaamde platines, sierklinkers, natuursteen in de vorm van blauwsteen en graniet en tot slot keramische tegels die uit klei, zand en mineralen gemaakt worden.

Wim Van Geert is een vakman die voor zijn klanten het beste wil. “We volgen van dichtbij de nieuwe ontwikkelingen in onze sector zodat klanten kunnen meeprofiteren van nieuwe technieken. Zo zijn we onder meer het relatief nieuwe vezelversterkte chape gaan gebruiken als alternatief voor de ijzeren netten om de chape te versterken. Het voordeel is dat wanneer de chape zich gaat zetten er veel minder kans is op scheurtjes in de tegels”, licht Wim Van Geert toe.

Dit artikel verscheen in Editie op 28/04/2014

SAMENWERKING MET CLS PROJECTS BVBA

Sinds oktober 2015 werken wij samen met Dhr De Vriendt Christoph, zaakvoerder van CLS projects. Deze is net zoals ons gespecialiseerd in de aanleg van alle soorten buitenverhardingen, aanleg van zwembaden, enz.

Door deze samenwerking kunnen wij onze activiteiten over een grotere regio verspreiden en tevens grotere opdrachten perfect en stipt uitvoeren.

Neem dus gerust een kijkje op hun website: www.aanleg-opritten.be en www.zwembaden-aanleggen.be

Vagelgo